Bel: 06-30528123


Home » Wie zijn wij

Remove the row

Column: 1

 

Wie zijn wij

Graag stel ik me even aan u voor. Mijn naam is Boem Laorpaksa. Ik ben gediplomeerd medisch pedicure en ben woonachtig in Kaatsheuvel. Na mijn opleiding tot basis pedicure is mijn enthousiasme voor het vak enorm gegroeid dat ik besloten heb om me verder op te laten leiden tot medisch pedicure. 

Het uitoefenen van het vak pedicure doe ik met veel passie en aandacht. Het zorgen voor mensen heeft altijd in me gezeten. Met het uitoefenen van het vak pedicure kan ik deze eigenschap volledig in de praktijk neerzetten. Voor mij is het een uitdaging en een dankbare taak om u bij te staan in het gezond en mooi houden van uw voeten! Daarnaast hou ik mijn kennis jaarlijks bij door het volgen van verschillende cursussen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en ontvangt u de beste zorg voor uw voeten!

Op deze website kunt u alle informatie vinden over de behandelingen en tarieven. Wilt u een afspraak maken, bel dan 06-30528123. De PedicureZorg Kaatsheuvel is aangesloten bij de Landelijke Organisatie voor voetverzorger en pedicure Provoet. Voetverzorgers kunnen uitsluitend lid worden van Provoet, wanneer zij voldoen aan erkende opleidings- en exameneisen.

Column: 2

Boem Laorpaksa De PedicureZorg Kaatsheuvel